Thursday, March 24, 2011

resultku!

assalamualaikum w.b.t

okayyy,,skrg aku rse lega gila!
lepas sudah tali yg mnjrt kat leher aku smpi sesak nafas,,
perkara yg dah buat aku rse nak muntah,,sakit perut dan rse nak pengsan dah pon berlalu,,HAHAHA

ye,,perkara tu adalah RESULT SPM kuh!(entry ni ditaip setelah hati aku dah cukup tenang)

biar aku berterus terng,,

AKU X DAPAT STRAIGHT A TP AKU HAPPY DAN BERSYUKUR DGN APE YG AKU DPT
ALHAMDULILLAH


ni result,,x hebat pon tp sesuai kot dgn usaha aku sbb aku bukan org yg bijak dan genius yg belajar skit tp score byk,,aku mmrlukan usaha!heee

BM:A+
BI:A
PAI:A
SEJ:A
MM:A+
ADDMATH:A+
PHY:B
CHEM:B
BIO:B+


mula2 tu mmg frust,,hhahah
tp bila tgk balik slip aku happy sbb sbjk yg aku minat dan harapkan aku dapat A+
satu bnda aku slalu fikir sbb nak sdpkan hati,,
klu aku dapat tmbah jmlh A dlm slip mgkin + dkt A+ yg sedia aku tuh ditarik,,mcm tukar ganti lah ni,hahahah
aku slack kat sbjk elektif yg berkaitan science2 ni,,
mmg terbukti sudah sbb aku prnh cakap ngan ibu yg aku mmg tak minat bnda2 tuh

OTAK KU OTAK MATH

ade hikmah pon rsltkuh begini!
so sekarang hati saya sgtlah meronta2 nak belajar biar dpt tebus balik rslt spm yg tak seberapa ni,,



p/s:tiba2 aku rse nak jd gabenor bila bsr nnt!hahhaha*impian semata2*






2 comments:

ainimohdnoor said...

woowww congrats A+ add mathss!
kte dpt A je. tp alhmdulillaahhh :)

nabilah athirah said...

hee,thanx aini,,tu la,,awak sraigth a's,,kita ni cuma nak mengharapkan math subject je,,heee