Thursday, February 17, 2011

inianwarhadi:)))

inianwarhadi:)))
ya,aku tahu mmg aku dah terlambat,,hahah              
tp x pe,,aku ttp nak share,,
aku suka gila die ni,,




this is one of his video,,
nak ulas la pasal video ni skit,,
ade yg suka ade yg x ske,,
tp bg aku aku suka sbb ape yg dia cakap adalah btl SANGAT BETUL walaupon aku antara org yg gna shortform tp bkn ewww,,
so guys,,watch this video!!...dan x lupe video die yg lain:)))



                                       




7 comments:

miss khairun nazihah said...

hahaha .
mmg betul la apa yg dia cakap .
cam klaka tambah ewwww ,
aku dah la lampi sikit , kdg2 tak phm pe yg dorg nk sampai kan kalau ade ewww ewww nehh :P

Syifaa H. said...

AKU PON SUKA!

nabilah athirah said...

keon:hahah,,btl tu,,klu bce ssh nak paham+terbelit lidah
syifaa:yayy same,,haritu aku nmpk ade org yg kutuk die kat fb,,nmpk sgtla org tu terasa,,hahahah

ainimohdnoor said...

HAHAHA besttt ouh video die.
cepat2 tgk video die yg lain2. best :DD

nabilah athirah said...

best kan aini,,kna promote lg banyak2,,hahaha

Stazel // Fieq said...

orang kedah. biasa laaa :D

nabilah athirah said...

memang le org kedah,,tp die x lahir kat penang,dok kat leeds,skolah kat bangi,,,hahahhah