Tuesday, December 25, 2012

study week +.+

salam




Ya Allah

banyak betul dugaan bila study week dekat rumah ni

RUMAH?

kalau dekat U pun susah nak study apatah lagi kat rumah

ibu kata

"ni study week ke playing week?"

adik baru bukak balik ps yg dah lama berhabuk tu so jom main!
cousin selalu datang rumah bawak psp 
galaxy note kakak yang penuh dengan games
laptop yang setia menemani 24 jam

tolongla paham~

so patut ke pulang ke kolej awal?

tapi nanti tak boleh study jugak sebab selalu igt kat rumah and and and ade kawan yang sangat best yg buat kau tak boleh belajar
*sigh*

scroll down homepage
nampak ni



barangsiapa tak mampu menanggung sedikit derita dalam mencari ilmu,maka dia akan menyesal sepanjang masa...

::imam asy-syafii::


so,jom study!

Bismillahirrahmanirrahim

study week aku start malam ni 




goodluck NABILAH ATHIRAH :)

and 
goodluck jugak anda anda yang nak exam tu





2 comments: