Sunday, April 14, 2013

OPKIM 2013


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum :)
nak share pasal opkim!
best nya pergi opkim
walaupun pada mulanya hati berbelah bahagi dan pergi dalam keadaan paksa-rela
Alhamdulillah
semua ada hikmahnya

byk pengalaman baru
first time melawat rumah oku dan rumah orang tua
sebelum pergi macam berdebar gila
sbb saya seorang yang hati kaca walaupun nampak macam gangsta
tapi Alhamdulillah masih boleh bertabah....sikit~
hahaha
mengalir jua air mata ku

seriously ia sgt bg pengajaran kepada kita untuk lebih menghargai kedua ibu bapa dan keluarga kita
dan kita sebagai manusia harus sentiasa berdoa agar tidak menjadi orang yang begitu suatu hari nnt
sentiasa tau sentiasa
sebab manusia boleh berubah bila bila masa
bak kata encik tony
"pelajar masih lagi belum masuk ke fasa kejam,fasa dimana kita dah boleh berdiri atas kaki sendiri tanpa bantuan ibubapa,fasa diamana kita dah ade tanggungjawab lain seperti isteri/suami dan anak anak"
so,kita kna laha sentiasa beringat
sedar diri sikit nahhhhhhhh~~
hihi

saya rindu opkim!


taman sinar harapan

rumah ehsan






"berbaktilah selagi mampu"


till then,bye


2 comments:

Stazel // Fieq said...

wahh nabilah! ayat2 ko sgt baik la.. (x mcm real life!! hahahaha)

nabilah athirah said...

hahaha yeke?bukan real life pun macam tu jugak ke?hahahaha