Thursday, January 27, 2011

back to school

oh nooo!!!!
bkn macam yg anda sume pikirkan..

td aku dok la main game berejam rejam smpi naik bosan,,
ayah aku pon dah tegor,,"tak penat ke main game lari2 mcm org gile"
aku pon menjawab"tak la ayah,ni la kepuasan sebenar,nak main skali????"padahal dalam hati,,"mmg dah naik poning kepala anakmu ni berlari berjalan bkn cam org gila lg,,lbh dr tuu" ceyhh siap ajak lg,ayah aku umo pon dah 50 nak main ps2 lg ka?????
plg2 bace harakah ke ape ke....

ahhhh!!!!lupekan itu suma,,
sedang aku berlari2 dlm game tu,,aku ngelamun plak,,
teringat memori cinta luka,,eh,dak2
teringatkan memori time skolah dulu...tu la maksud tersirat entry ni..

amboiii,,aku dulu kat skola bkn la budak jahat ko apebenda ko,,
biasa2 je,,tp
bila dah dok ngan pani pip ngan stazel ni lain jadinye
tetambah lg yuhhiee..lupe lak,,ni la yg plg hyper skali

byk jgkla bnda2 plik yg berlaku antara kami,,
0pssss,,silapp!!yg dilakukan oleh kami....
yg terbesar skali kami pernah buat....hmmm?????
mgkin bnda ni base je untk org lain,,
almaklumla,,kami ni kan bdk baik,,bile buat bnda2 jahat skit dah bajet gmpak arhhhh..
kitorang pernah escape,,
ade satu malm ni has(pkp kami yg kecil comel molek)nak buat perjumpaan aspuri kat musolla blok b..oh nooo,,kami x mau pegi,,
maka,,di kelas 5 dynamic,,aku,stazel,pani,yuhhiee berbincang la gimana ni,,
x mau pg,,nak study,,ceitttt..bajett btl,,
jd tetiba muncul la mentol yg menyala kat kepala sape tah,,nak escape..
wohoooo,,shyries pon join gak pastu,,tp gimana mau escape?????perjumpaan tu pas maghrib terus pegi musolla blok b..

alang2 menyeluk pekasam biar smpi ke pangkal lengan..
kami berlima pon sodorm la,,mean solat dalam dorm,,
aku igt lgg msetu stazel pose,,die berbuka maggi je wei,,poor little stazel
yuhhiee shyries ngan pani dah gerak dulu ikut pagar yg berlobang tepi jatek
meeting point kat tangga jatek..deal?????
uihh,,macam ade mission plak..
aku tggu stazel,,
aku ngan stazel plak ambik langkah berani mati,,
kitorang tak main la sorok2 ikut pagar lobang weii''
kitorang kuar je kat pagar depan bilik warden tu....hebaddd

sesampainya di tangga jatek,,kitorang bertemu,,
ni nak kena ansur2 ni,,
makanya aku ngan stazel gerak dulu pegikls 4 tegas diikuti yg lain2,,
keadaan blok akademi sgguh gelap kerana tiada sesiapa termasuk bdk lelaki sbb diorang masih kat surau,,pompuan plak mmg tidak dibenarkan ke kls malam2,,
kami pon naik melalui tangga 5 teguh,,tetiba secara automatisnya kami lari terus ke 4 dynamic sbb taknak org tahu,,tp malangnya kami tak boleh mmbuka sebarang lampu sbb blh nmpak dr surau,,mati lah kami nnt,,,

keadaan di kls dynamic bgtu gelap dan menyeramkan,,
ceyhhh,,nak buat saspen plak,,
ok,,sambung,,
stazel kate die ade nmpak org dalam kls 5 teguh,,kami pon tertanya2 ade ke org nak ddk bergelap dlm kls sensorang?????hmmmmmm???/bik p la bnda tu

stlh dalm lbh kurang 15 min kami di kls 4dynamic,,kami ingin berhijrah semula ke kls sndiri,,
mgkin tu yg plg ok kot,,
dlm perjalan,,kami terdengar sesuatu dr kls gigih sedangkan hanya kami berlima je ade kat situ,,lgpon kls tu gelap je bgitu juga ngan kls lain,,
kami juga terlihat lampu koridor kls 5 teguh dan yg selebihnya terbukak,,
nmpk sangat mmg tadi ade org,,btl la stazel cakap kot,,

setibanya di kls dynamic kami pon buat tak tau mcm biasa je,,
bdk laki masuk sume plik,,
wateva la,,
agak2 dah habis perjumpaan ktorang blk,,
siap bli burger ua lg pinjam duit kat mucher,,hahahah

dan ni dia,,
kami mmg malang,,tu laa buat jahat tak brtmpat,,
kami dberitahu bhwa sesiapa sahaja yg tidak ingin menghadiri perjumpaan tu adalah dibenarkan,,ianya bukanlah paksaan,,
wadddddduhhhhhhhellllll,,
pnt2 kitorang escape sbb nak study siap dgr bnda plik2,,
org lain blh escape dgn sahnya weiii,,
tu la,,buat jahat lg,,balasan..

amboiii...panjang berjela,,
tp ending camtu,,wth!!!
ok la byebye,,
perkara jahat seterusnya mgkin akan di catat bila2 lg,,nntikan

p/s:sarjan6 ade 3 org,pujeng7 sorang,sarjan7 sorng
disini jlslah bahawa sarjan 6 mmgla errrrr....jahat..hahahahaha

2 comments:

Stazel // Fieq said...

haha jelaslah, 5 dinamik mmglaa err.. jahat
HAHAHAHAHAHA

nabilah athirah said...

jelaslah ni pengaruh sarjan 6..kd siap terjun skali wooo..wth